Services

Het aanbod

De agency is opgericht om dansers/performers te trainen en uit te zenden naar het werkveld. Dit betekent onder andere dat je geholpen wordt bij:

JME Agency beschikt over een grote database bestaande uit vier verschillende onderdelen; zang, dans, theater en film. Daarnaast staat de agency bekend om haar nationale en internationale werkzaamheden, of dit nu grootschalige commerciële projecten of kleinere shows zijn.

 

Bij JME Agency staat het allround zijn van alle entertainers centraal. Denk hierbij niet alleen aan het zijn van een danser of model op de achtergrond, maar ook aan commerciële doeleinden waaraan je kunt meewerken aan reclamespotjes, voice-overs etc.  

Daarnaast stelt JME Agency kwaliteit voorop. Om deze reden bieden wij niet alleen een platform voor de performers aan, maar we bieden ook een coaching traject aan, om een ieder klaar te stomen als allround performer. Van tijd tot tijd zullen er masterclasses gegeven worden door  vakmensen speciaal voor JME Agency. Deze zullen gegeven worden door onder andere bekende nationale- en internationale choreografen, dansers, regisseurs, modellen en/of acteurs. Bovendien worden er trainingen aangeboden om de performers in topvorm te houden.

Op de verschillende profielen kunt u de persoonlijke gegevens van onze modellen vinden. De informatie weergeeft onder andere hun uiterlijk (lengte, maat, etc.) en hun favoriete dansstijlen.

Naast deze persoonlijke informatie kunnen we u vertellen dat al onze dansers en modellen zijn/worden getraind in de volgende stijlen en mogelijke opdrachten:
Dans:
-Urban (alle)                                    – Jazz
-Acrobatiek                                       – Ballet
-Modern                                            – House
-Afro dance                                       – Show
-Internationale Volksdansen        – Freestyle
-Choreografie                                  – Song & Dance
Opdrachten/Overig:

-Diverse shows                                 -Animatie
Commercials                                  – Videoshoots
Voice-Overs                                    – Hosting
Modellenwerk                                – Make Up

-Theatertraining                            – Vocal Coaching

 

De profielen worden continu up-to-date gehouden, zodat u altijd de nieuwste informatie vindt.
Wilt u meer informatie of wilt u een model/entertainer boeken? Ga dan door naar ‘request info’ of stuur een mail met uw vragen naar: info@jmeagency.com

 

Translate »